Home


Akhirnya di sini ...

Minat  terhadap fesyen tidak dapat dipisahkan dari miss gojes. Akhirnyer dengan serba kekurangan , miss gojes mengambil langkah menunaikan "passionate" nyer terhadap fesyen.

12 june 2015 memulakan perniagaan dengan membuka kedai pakaian. Walaupun tahun 2015 adalah tough year set up the business; inilah qada yg mizz gojes hadapi terus berusaha dan bertawakal menghadapinya.
Apa pun yang berlaku didepan sana,miss gojes mengharapkan yang terbaik. Bertatih dan merangkak untuk mencapai impian adalah fasa yang terindah. Belum mampu untuk berjalan , apa lagi berlari.

Semoga pencapaian yg terlalu kerdil dan sedikit ini inspired myself and  those ladies di luar sana.
Miss gojes tetap down to earth & menghargai kesusahan orang lain di kala Allah pinjamkan nikmat ku kecapi hari ini.

Kehidupan banyak mengajar mizz gojes untuk terus berusaha mendekatkan diri kepadaNya.

Harapan 2016, semoga Allah bersamaku dalam mengapai impianku sekian lama ini dan aku terus  istiqamah dalam menyusun langkah. Aamiin.Mulanya di sini ...

Pengalaman sendiri menggunakan produk ini, mencetuskan idea untuk serius menjadikannya pilihan produk yang berkesan mengatasi masalah kulit wajah. Hasil yang begitu ketara sehingga ada diantara kalangan rakan-rakan ingin berkongsi rahsia kulit wajah saya  berbeza berbanding sebelum ini.

GORGEOUS LOOKS memilih tagline "picture speaks louder than words" kerana testimoni rakan-rakan yang menggunakan produk ini cukup membuktikan yang produk ini berjaya mengatasi masalah kulit muka mereka. Selain dari itu membaiki kulit wajah mereka yang tidak bermasalah menjadi lebih baik.

GORGEOUS LOOKS mempromosi kan keberkesanan produk TABITA berdasarkan testimoni pengalaman sebenar rakan-rakan dan pelanggan-pelanggan yang sudah menggunakannya.

GORGEOUS LOOKS menampilkan kelainan dari blog2 yang sedia ada dengan menyajikan "genuine story" melalui pengalaman mereka yang menggunakannya.

GORGEOUS LOOKS tidak menjual TABITA TIRUAN.

Terima kasih di atas sokongan dan komen dari rakan-rakan dalam merealisasikan  blog ini.


Ikhlas ...

Copyright © 2012 - 2016 Gorgeous Looks